Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Najprv si ošúpeme zemiaky, nakrájame ich na malé kocky a dozlatista restujeme na masle a olivovom oleji. Následne ich zalejeme vodou alebo vývarom, pridáme lyžičku soli a varíme. Listy medvedieho cesnaku dôkladne umyjeme, zľahka osušíme a nasekáme na centimetrové prúžky. Uvarené zemiaky odstavíme zo sporáka a pridáme listy medvedieho cesnaku, ktoré si tak ponechajú výraznú a intenzívnu chuť i farbu. Všetko rozmixujeme ponorným mixérom a pridáme smotanu. Krém dáme ešte raz rýchlo prevrieť. Hotovú polievku dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Podávame posypané ľanovými semienkami.