Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Chutné recepty Martina Nováka
Martinov tip:
„Ak máte radi kyslejšiu kapustnicu, kyslú kapustu pred prípravou nepremývajte.“
Huby si vopred namočíme. Kapustu premyjeme v sitku a dáme variť vo vode. Pridáme bobkový list, nové korenie a huby aj s vodou, v ktorej boli namočené. Necháme variť.
Keď sa chute spoja, pridáme nakrájanú sušenú klobásu, čerstvé šampiňóny, údené mäso a troška roztlačeného cesnaku. Všetko osolíme a okoreníme, pridáme slivky.
Kapustnicu necháme variť. Polievku ešte dochutíme a pridáme smotanu. Počkáme približne 30 minút, aby sa chute prepojili, a môžeme podávať.