Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Nakrájame rybu na malé kúsky, odstránime z nej kosti, vložíme ju do hrnca a zalejeme mliekom. Privedieme do mierneho varu a povaríme 2 minúty, potom ju odstavíme a necháme vychladnúť.
Očistenú brokolicu nakrájame na menšie kúsky, pridáme ošúpané a na kocky pokrájané zemiaky a varíme do zmäknutia. Vodu zlejeme a brokolicu so zemiakmi roztlačíme.
Rybu scedíme, pridáme k zemiakom a zmiešame spolu s petržlenovou vňaťou.
Poprášime si ruky múkou a z masy vytvarujte 12 malých rybích koláčikov. Všetky poprášime múkou.
Rybie koláčiky smažíme na rozpálenom oleji po dve minúty z každej strany. Podávame so zeleninovým šalátom. Podávame so sezónnou zeleninou varenou v pare.