Recepty Jablková pohánka s makom

Suroviny

1 hrnček pohánky
1 hrnček mletého maku
1 červené jablko (nakrájané na menšie kocky)
1 červené jablko (nastrúhané)
1 PL medu (alebo agáve sirup)
citrón (len šťava, podľa chuti)
vlašské orechy (na ozdobu)

Popis

Postup

Namočíme pohánku do vody a necháme odstáť počas noci.
Odstátu pohánku dôkladne prepláchneme cez sitko, scedíme vodu, pridáme mak a premiešame.

Následne pridáme postrúhané jablko, med alebo agáve sirup a citrónovú šťavu podľa svojej chuti.

Všetko spolu dôkladne premiešame a pridáme kocky jablka. Na vrchu posypeme zmesou orieškov.

Servírovanie

Servírujeme v miske so zmesou orieškov na ozdobu. 

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4