Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Šampiňóny nakrájajte na tenké plátky, pridajte rozmarín, soľ a čierne korenie a grilujte.
Paradajky ochuťte oreganom a sušenou bazalkou a grilujte, až kým nezačnú púšťať šťavu.
Steaky ochuťte soľou a korením a grilujte. Odložte na horúci tanier prikrytý alobalom asi na 5 minút – vďaka tomu bude mäso mäkšie.
Zmiešajte suroviny na dip: jogurt, limetkovú kôru a šťavu, nadrobno nasekanú mätu, soľ a čierne korenie. Vložte do chladničky asi na 20 minút.
Steaky podávajte s jogurtovou omáčkou, grilovanými paradajkami a šampiňónmi.