Recepty Grilované rebierka

Suroviny

500 g bravčových rebierok
Marináda
1 biela cibuľa
2 PL vody
2 PL slnečnicového oleja
450 g kečupu
80 g hnedého cukru
3 strúčiky cesnaku
15 ml jablčného octu
1 PL paradajkového pretlaku
1 PL worčestrovej omáčky
½ ČL kajenského korenia
1 ČL horčice
2 ČL údenej mletej papriky

Postup

1

Všetky suroviny na marinádu rozmixujeme tyčovým mixérom.

2

Rebierka umyjeme, dôkladne osušíme a stiahneme z nich blanu. Rebierka natrieme marinádou a marinujeme najlepšie cez noc.

3

Grilujeme asi hodinu. Dávame pozor, aby zbytočne nevyschli, ale boli dobre prepečené.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4