Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Zemiaky umyjeme, no neošúpeme. Vložíme ich do hrnca, zalejeme vodou, privedieme do varu a osolíme. Varíme na miernom ohni 20 minút domäkka. Potom ich scedíme a necháme trochu vychladnúť.
Marinované kuracie prsia zabalíme do slaniny, ktorú môžeme prichytiť špáradlom. Položíme ich na rozohriaty gril a za pravidelného otáčania grilujeme 15 minút.
Uvarené zemiaky rozpučíme dlaňou alebo dnom pohára. V miske zmiešame olivový olej, soľ, korenie, papriku a nasekaný rozmarín. Zmesou natrieme zemiaky z oboch strán. Následne ich rozložíme na gril a grilujeme z každej strany 5 minút.
Podávame s grilovaným mäsom v slanine, ozdobíme čili.