Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Odrežeme 4 dostatočne veľké pláty alobalu na zabalenie kuracích pŕs a zeleniny.
Vyčistíme a umyjeme kuracie prsia, umytú papriku nakrájame na kocky a cuketu na plátky.
V miske zmiešame BBQ omáčku s ananásovou šťavou, sójovou omáčkou a pretlačeným cesnakom.
Kuracie prsia z oboch strán namočíme do omáčky a necháme marinovať na chladnom mieste minimálne 30 minút.
Marinované prsia umiestnime na alobal, dáme na ne plátky ananásu, posypeme zeleninou a zabalíme.
Prsia grilujeme pri strednej teplote približne 13 – 15 minút.
Po ugrilovaní necháme 3 – 5 minút odstáť a následne alobal odbalíme.
Tip: Zvyšnú omáčku servírujeme ako dip.