Domáce sušené paradajky

Suroviny

1 kg cherry paradajok (stredne veľkých)
2 ČL balzamikového octu
1 PL hnedého cukru
1 PL tymiánu (sušeného)
4 strúčiky cesnaku
olivový olej
tymian (čerstvého)

Popis

Kým sa nám zohrieva rúra na 100 °C, pripravíme si paradajky. Umyjeme ich, pozdĺžne prekrojíme na polovicu a poukladáme jednu vedľa druhej rezom smerom navrch na predpripravený plech s papierom na pečenie. Paradajky pokvapkáme olivovým olejom a balzamikovým octom, posypeme ich cukrom, najemno nasekaným cesnakom a sušeným aj čerstvým tymianom. Takto pripravené paradajky pečieme v rúre minimálne 4 hodiny.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4