Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Z čokoládových vajíčok odrežeme nahriatym nožom vrch a vajíčka dáme do chladničky.
Mascarpone vyšľaháme s práškovým cukrom.
Zo smotany na šľahanie spravíme šľahačku a jemne zmiešame s mascarpone.
Mango ošúpeme a rozmixujeme na hladkú kašu, alebo ho prepasírujeme cez sitko.
Dáme do hrnčeka, pridáme maslo a džem. Zohrievame a miešame, kým sa všetko nespojí do hladkej hmoty. Necháme vychladnúť.
Čokoládové vajíčko naplníme asi do dvoch tretín „bielkom“. Vyhĺbime jamku a do nej vlejeme mangový „žĺtok“.
Necháme tuhnúť v chladničke aspoň 12 hodín.