Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
V mise zmiešame múku s bylinkami.
Mäso umyjeme, jemne naklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme v zmesi.
Na rozohriatom masle osmažíme po 3 – 4 minúty z oboch strán.
Mäso preložíme do misy a zakryjeme alobalom.
Do panvice dáme maslo, pretlačený cesnak a 2 minúty prehrievame.
Pridáme múku, osmažíme, zalejeme vínom, necháme minútu prevrieť a dolejeme vývar alebo vodu a smotanu.
Povaríme 3 minúty, alebo kým omáčka trochu zhustne. Dochutíme tymianom, citrónovou šťavou, soľou, korením.
Do omáčky vložíme mäso a spolu chvíľku povaríme.
Podávame s ryžou alebo cestovinou.