Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Bravčové plece umyjeme a utrieme do sucha. Uložíme ho na hlboký plech. Prešpikujeme ho celými strúčikmi cesnaku. Následne potrieme celý kus mäsa paprikou, pretlakom, soľou a korením. Podlejeme ho čiernym pivom, prikryjeme alobalom a pečieme prikryté 5 hodín na 120 stupňov. Po 5 hodinách odkryjeme, polejeme šťavou a zapneme na 200 stupňov gril/horný ohrev, s ktorým dopečieme do zlatista asi 20 minút. Pred podávaním necháme odpočinúť aspoň 20 minút, aby nám z neho nevytiekla všetka šťava. Podávame nakrájané alebo natrhané na vlákna ako tzv. pulled pork. Skvelo chutí s čerstvým chlebom, zelerovým pyré, ale aj natrhané v sendviči, resp. v hamburgeri s majonézou a horčicou.