Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Pripravíme si zeleninu. Na panvici rozohrejeme lyžicu oleja, pridáme slaninu nakrájanú na veľké kocky a pór nakrájaný na kúsky. Orestujeme a pridáme údenú paprika a hrášok. Dosolíme podľa chuti.
Podlejeme vodou, dusíme 5 minút a následne posypeme nastrúhaným parmezánom.
Pekáč vystelieme papierom na pečenie, vložíme naň mäso a osušíme ho papierovou utierkou. V malej miske zmiešame cesnak, cukor, soľ, korenie a zvyšný olej. Miešame, kým nevznikne pasta.
Pastou potrieme mäso, vložíme ho do rúry vyhriatej na 185 °C a pečieme 45 minút. Podávame so zeleninou.