Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Bulgur zalejeme dvojnásobným objemom vody, pridáme soľ, 1 PL oleja a varíme na miernom ohni približne 15 minút. Občas premiešame a keď sa voda odparí, bulgur je uvarený. Do bulguru pred podávaním zamiešame nasekanú petržlenovú vňať. Slaninu nakrájame na pásiky, cibuľu na mesiačiky a cesnak nadrobno. Na panvici najprv opečieme slaninu, kým nebude chrumkavá. Prebytočný tuk odstránime a pridáme cibuľu, ktorú za občasného miešania asi 5 minút restujeme. Potom pridáme na plátky nakrájaný cesnak a podlejeme pivom. Alkohol necháme vypariť a celú zmes necháme ešte chvíľu dusiť. Bravčové karé osolíme, okoreníme a z každej strany ho opečieme na troche oleja. Na tanier dáme bulgur, plátky mäsa, opečenú cibuľku so slaninou a podlejeme výpekom.