Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Chutné recepty Martina Nováka
Martinov tip:
„Aby bolo kuracie mäsko chrumkavejšie, môžeme prsia opiecť aj s kožou.“
Príprava je veľmi jednoduchá. Vopred si uvaríme ryžu, môžeme ju dochutiť soľou, korením, prípadne citrónovou šťavou.
Kuracie prsia opečieme dozlatista tak, aby zostali šťavnaté. Nakrájame cherry paradajky, uhorku, avokádo a zeleninu, akú máme práve poruke. Natvrdo uvarené vajíčka nakrájame na štvrtiny. Všetko uložíme na tanier, začíname od stredu taniera, a polejeme olivovým olejom.
Môžeme pridať koriander, sezamové semiačka alebo ďalšie suroviny na dozdobenie. Dôležité je, aby jedlo pôsobilo vizuálne atraktívne. Podávame. Dobrú chuť!