Ako na vývar z 10 ingrediencií

Suroviny

200 g kuracieho mäsa (celá sliepka alebo hovädzie s kosťou; vždy používajte kosti, v nich je najviac živín)
1 hlavička červenej cibule (aj so šupkou)
1 hlavička cesnaku (celá hlavička, prerezaná na polovicu)
2 ks mrkvy
2 petržlenové vňate
150 g zeleru
2 ks bobkového listu
1 paradajka (veľká)
1 paprika
soľ (a farebné korenie na dochutenie)

Popis

Všetko dáme variť do 5-litrového hrnca na minimálne 3 hodiny, počas ktorých nezbierame z vrchu penu. Potom z hotového vývaru vyberieme zeleninu, oberieme mäso a podávame s rezancami. Vývar skladujeme precedený a bez zeleniny (tú dajte do inej nádoby), aby skoro neskysol.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4