Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Aj keď sa vo fáze formovania postavy zameriavate na nízkotučné formy mliečnych výrobkov, pri tvarohu sa nemusíte báť ani jeho polotučnej verzie.
Jednoducho všestranný
Živiny z tvarohu sa ľahko vstrebávajú a dokonca podporujú činnosť mozgu. Preto je vhodný na raňajky, desiatu, obed, olovrant aj večeru. Pripraviť si z neho môžete bud' slanú pomazánku pridaním voňavého korenia, alebo ho využijete trebárs v kombinácii so zeleninou či šunkou alebo rybou. Keď vás prepadne chuť na sladké, pridajte tvaroh k ovociu, musli alebo orechom.
Na dobrú noc
Tvaroh zmiešaný s lyžicou medu je skvelou voľbou na večeru. Nezaťažuje žalúdok, pôsobí blahodarne na pečeň a v kombinácii so sladkým medom uvoľňuje napäté nervy. A navyše bielkoviny na večeru vám povolí aj tréner.