Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Banány rozmixujeme na hladkú riedku zmes. Ak je príliš hustá, môžeme pridať lyžicu až dve studenej vody.
Žĺtky vyšľaháme s banánovou zmesou do penista. Dva hrnčeky zmesi orechov a semiačok zomelieme na múčku.
Do zmesi žĺtkov a banánov pridáme pripravenú múku z orechov a semiačok, soľ, sódu a prášok do pečiva. Na záver pridáme tuhý vyšľahaný sneh z bielok.
Nalejeme do formy vystlanej papierom na pečenie alebo vytretej maslom a vysypanej múkou zo semiačok. Pečieme pri 180 °C asi 30 minút, prípadne kým špáradlo pichnuté do cesta nie je suché.
Podávame s ovocím alebo najlepšie s čerstvými banánmi, prípadne pokvapkané medom.