Voňavé jablká v pahrebe

Suroviny

6 ks červeného jablka (veľkých)
1 hrnček vlašských orechov (mletých (alebo mandle, lieskovce)
4 PL medu
1 ČL sušeného zázvoru
¼ hrnčeka hrozienok (sušené)

Popis

Alobal si preložíme dvojmo. Jablká zvrchu zrežeme a vyberieme jadrovník. Na plnku si v miske zmiešame mleté orechy, med, sušený zázvor, hrozienka, prípadne aj rum a naplníme ňou každé jedno jablko. Nakoniec prikryjeme odrezanou vrchnou časťou jablka a pevne zabalíme do alobalu. Pečieme v pahrebe alebo v rúre 30 – 60 minút.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4