Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Cibuľu nakrájame na drobné kocky a zmiešame s mäsom. Osolíme, okoreníme.
Pridáme pretlačený cesnak a olej.
Nastrúhame parmezán a všetko dobre zmiešame.
Zo zmesi tvoríme malé guľky, ktoré poukladáme na plech na pečenie a pri 220 °C pečieme 20 minút.
Omáčka: Na oleji osmažíme rozdrvený cesnak, zalejeme paradajkovou šťavou. Pridáme soľ, korenie a necháme zovrieť.
Uvaríme špagety, na ne poukladáme mäsové guľky a prelejeme omáčkou.
Podávame ozdobené lístkami bazalky a posypané troškou parmezánu.