Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Vo veľkej panvici rozpustíme maslo. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a restujeme 5 minút. Následne pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, nastrúhanú polovicu cukety a najemno nakrájaný ružičkový kel. Restujeme 5 minút.
Pridáme prepláchnutú ryžu, soľ a mleté čierne korenie a restujeme ešte minútu. Následne po naberačkách a za stáleho miešania pridávame vývar (vždy až vtedy, keď sa predchádzajúce množstvo vpije). Pokračujeme, kým neminieme všetok vývar a ryža nie je uvarená al dente (približne 15 – 18 minút). Minútu pred dovarením vmiešame citrónovú šťavu a parmezán. Odložíme bokom.
Rizoto rozdelíme do misiek a podávame.