Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Tagliatelle Aglio Olio s rukolou a paprikou vás prenesú do slnečného Talianska.
Cesnak nakrájame na tenké plátky. Citrón nakrájame na plátky, rozložíme na malý plech na pečenie, potrieme olejom, posolíme. Pečieme 15 minút pri teplote 180 °C. Upečené odložíme.
Cestoviny uvaríme podľa návodu, v dostatočnom množstve vriacej vody.
Opečieme cesnak v hlbšej panvici na rozohriatom oleji asi 2 minúty.
Do panvice postupne pridáme uvarené a zliate cestoviny, premiešame a pridáme soľ a korenie.
Preložíme do misy a pridáme na drobno nakrájanú papriku, rukolu a nastrúhaný syr.
Cestoviny podávame podľa chutí so šťavnatými pečenými citrónmi.