Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Zmäknuté maslo elektrickým šľahačom vyšľaháme na krém. Počas šľahania pridávame vajcia, nastrúhaný syr, nadrobno nasekané mandle, soľ, oregano, prípadne iné bylinky – podľa chuti – a po častiach preosiatu múku a škrob. Cesto na záver vymiesime rukami. Malo by byť vlhké a formovateľné, v prípade potreby pridáme ešte múku alebo vodu (ak je príliš vlhké alebo príliš suché). Vytvarujeme bochník a na 45 minút ho dáme do chladničky. Keď ho vyberieme, vyvaľkáme ho na hrúbku asi 5 mm a vykrajujeme hviezdy, ktoré pečieme dozlata na plechu na papieri na pečenie asi 10 –15 minút pri teplote 180 °C.