Recepty Nepečený malinový tanier

Suroviny

hrnčeka malín
hrnčeka strúhaného kokosu
hrnčeka kokosového oleja
2 PL masla
2 PL kakaa
2 PL ryžového sirupu

Popis

Veľký tanier vystelieme papierom na pečenie. Môžeme použiť aj plech, no na tanieri to bude vyzerať krajšie. Nasypeme naň maliny a strúhaný kokos. V malom hrnci si rozpustíme olej s maslom. Vmiešame kakao a sirup. Maliny prelejeme touto zmesou a dáme minimálne na 30 minút do chladničky, aby všetko stuhlo. Pred podávaním rozlámeme alebo nakrájame na kúsky. 

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4