Recepty Kuracie rezance s jarnou cibuľkou

Suroviny

250 g kuracích pŕs (nakrájaných na tenké rezance)
2 PL kukuričného škrobu
100 g kešu (pražených a slaných)
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
1 jarná cibuľka
čili paprička (podľa chuti)
4 PL sójovej omáčky
2 PL trstinového cukru
vývar (na podlievanie)
slnečnicový olej

Popis

Kuracie rezance s jarnou cibuľkouNakrájané kúsky kuracieho mäsa obalíme v škrobovej múčke. Do panvice alebo woku dáme olej, na ktorom mäso dozlatista opražíme. Pridáme najemno nakrájaný cesnak, cibuľu, čili, podrvené kešu oriešky, premiešame a krátko restujeme. Pridáme sójovú omáčku, cukor a ak by začali pripekať na panvicu, tak podlejeme vodou. Na záver pridáme jarnú cibuľku, niekoľko minút ešte restujeme a podávame s ryžou.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept