Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
1. Umyté a osušené kuracie rezne osolíme, okoreníme a prudko opražíme z obidvoch strán na oleji. Mäso vyberieme a odložíme bokom. 2. Hrušky rozštvrtíme, zbavíme jadrovníkov a šupky. Keramickú zapekaciu misu vytrieme maslom, na dno naukladáme pripravené hrušky nakrájané na mesiačiky, posypeme škoricou, čili a pridáme pripravené mäso. Pokvapkáme medom a zalejeme červeným vínom. Prikryjeme alobalom a 30 minút pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C. 3. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou.