Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Vyhrejeme rúru na 180 °C. Do formy s priemerom 32 cm dáme papier na pečenie, alebo ju vymastíme kokosovým olejom. Do jednej misy dáme špaldovú múku, strúhaný kokos, kardamóm, škoricu, soľ a cukor. Všetko spolu premiešame. V druhej miske rozšľaháme vajcia, ghee, mlieko a vanilkový extrakt. Po chvíľke pridáme kivi kašu a roztlačené banány. Mokrú zmes pridáme do suchej zmesi a veľmi opatrne premiešame, až kým sa všetky ingrediencie neprepoja. Cesto prelejeme do formy a dáme piecť zhruba na 40 minút.
Servírovanie
Na vychladnutý koláč rozotrieme javorový alebo datľový sirup, poukladáme na neho plátky kivi a posypeme zmesou opražených orieškov.