Recepty Hravé fašiangové fánky (nevyprážané)

Suroviny

360 g hladkej múky
250 g rastlinného tuku
2 vajcia
6 vajec
80 ml sladkej smotany
soľ

Popis

Zo všetkých surovín vymiesime vláčne cesto, ktoré vyvaľkáme na hrúbku asi 4 mm. Rozrežeme ho na štvorce. Každý štvorec v strede prekrojíme a uložíme na plech, ktorý sme vopred vyložili papierom na pečenie.

Pečieme pri teplote 200 °C dozlatista. Výsledkom tejto netradičnej prípravy sú skvelé fánky, ktoré nie sú také mastné ako vyprážané.

Hravé fašiangové fánky (nevyprážané) Fánky na záver posypeme cukrom.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4