Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Cena receptu sa môže líšiť v závislosti od aktuálnej ponuky.
Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a uvaríme na miernom plameni asi za 20 minút.
Po uvarení ich odstavíme bokom a premiešame s nasekanou petržlenovou vňaťou.
Grilovaciu panvicu rozohrejeme s kvapkou olivového oleja a opečieme na nej syr z oboch strán. Okoreníme a mierne osolíme.
Jablko a hrušku nakrájame na tenké plátky a ugrilujeme na masle z oboch strán. Po odložení bokom pokvapkáme medom.
Biely jogurt vymiešame s pretlačeným cesnakom a štipkou soli.
Grilovaný syr podávame s varenými zemiakmi, karamelizovaným jablkom a hruškou a s cesnakovým dresingom.