Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Marinované kuracie mäso rozložíme na rozohriaty gril a grilujeme z každej strany 10 minút, kým sa neprepečie. Necháme ho trochu vychladnúť a potom pomocou vidličky „natrháme“ na tenké pásiky.
V miske zmiešame korenie na pizzu s paradajkovým pretlakom, roztlačeným cesnakom a soľou. Tortilly potrieme z oboch strán olivovým olejom. Položíme ich na gril a grilujeme z jednej strany 30 sekúnd. Potom ich otočíme a grilovanú stranu potrieme paradajkovou zmesou. Poukladáme na ne natrhané kuracie mäso, na pásiky nakrájanú červenú cibuľu, kukuricu a posypeme mozzarellou. Grilujeme 3 – 5 minút pod zavretým grilom, aby sa roztopil syr.
Pred podávaním posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou.