Recepty Feniklový šalát s paprikami

Suroviny

2 PL olivového oleja
2 červené papriky (nakrájané na pásiky)
500 g fenikla (nakrájaného nadrobno)
2 strúčiky cesnaku
250 g hrášku
1 PL petržlenovej vňate (nasekanej nadrobno)
soľ
čierne korenie

Popis

V panvici wok rozohrejeme olivový olej a opekáme na ňom papriky a fenikel cca 15 minút na strednom ohni. Pridáme nasekaný cesnak a vylúpaný hrášok a opekáme ešte 2 minúty. Osolíme, okoreníme a posypeme petržlenovou vňatkou.

Servírovanie

Šalát podávame ešte teplý, výborne sa hodí ako príloha k morčaciemu mäsu.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept

Recepty podľa vašej chuti

Hopla! Neexistujú žiadne produkty zodpovedajúce vášmu filtrovaniu. Prosím, upravte kritériá vyhľadávania.
2 3 4