Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Fazuľu namočíme a do druhého dňa necháme odstáť. Druhý deň scedíme a zalejeme 3 šálkami čerstvej vody. Pridáme 1 PL suchej horčice.
Jablko a cibuľu očistíme, nakrájame na menšie kúsky a spolu s čili, cukrom a klinčekmi pridáme k fazuli a dáme variť. Po hodine varenia by fazuľa mala byť mäkká. Ak je v nej stále veľa vody, zlejeme ju, ostatné suroviny ponecháme a pridáme konzervu paradajok.
Nakoniec dochutíme soľou, korením a cukrom. Podávame teplé alebo vlažné k pečenému mäsu, rebierkam i ku krídelkám.