Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
V troch hrncoch nechajte zovrieť osolenú a zafarbenú vodu. Rozdeľte cestoviny na tri porcie a dajte každú z nich do samostatného hrnca. Varte al dente. Zlejte vodu. Zohrejte olej v panvici. Pridajte posekaný cesnak a čili papričky (ak sa rozhodnete ich použiť). Opražte. Pridajte cestoviny a dôkladne všetko premiešajte. Panvicu dajte preč z plameňa. Pridajte posekaný petržlen a miešajte dovtedy, kým sa cestoviny neobalia v prísadách. Dajte do misy. Za inšpirácie ďakujeme Marysii, autorke receptov. :)