Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Kľúč k úspechu je v tom, že musíme zvlášť zmiešať vlhké a zvlášť suché suroviny. Najprv tie vlhké...
...a teraz tie suché!
Potom tieto dve masy len jemne premiešame.
Cestom naplníme košíky na muffiny. Ale pozor! Najlepšie je mať silikónové formy. Ak máme papierové košíky, vložíme ich do plechu na muffiny, pretože tieto košíky sa na obyčajnom plechu roztiahnu a cesto sa bude vylievať. Pečieme asi 15 minút pri teplote 200 stupňov. Cesto pre istotu skúsime špáradlom (nemalo by sa naň lepiť) a vychutnáme si svoje muffiny.