Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Postup
Najprv oddelíme bielka od žĺtkov. Z bielok vyšľaháme pevný tuhý sneh. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny. Múku preosejeme, zmiešame s olejom, žĺtkovou penou, mliekom, práškom do pečiva a soľou. Zmes vyšľaháme, aby bola hladká. Nakoniec opatrne vmiešame sneh z bielok a premiešame. Cesto nalejeme do vaflovača a upečieme. Polevu pripravíme podľa návodu na obale. Smotanu vyšľaháme, kým nezískame pevnú a tuhú šľahačku. Do hrnca dáme džem, zriedime ho trochou vody a ohrejeme. Hotové vafle podávame poliate čokoládovou polevou, s teplým višňovým džemom a šľahačkou.