Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Múku zmiešame s cukrom a soľou. Vodu s olejom privedieme do varu.
Do hrnca s vodou vsypeme múčnu zmes, stíšime teplotu a za stáleho miešania asi 2 minúty vypracujeme hladké cesto.
Do vychladnutej zmesi vmiešame po jednom vajíčka.
Na panvici rozohrejeme dostatočne vysokú vrstvu oleja. Cestom naplníme cukrárske vrecko a do horúceho oleja striekame rôzne tvary. Opekáme dozlatista.
Vyberieme, necháme odkvapkať a obaľujeme v škoricovom cukre.
Tvaroh vyšľaháme s vanilkou a smotanou alebo mliekom. Churros namáčame v tvarohu a vyjedáme.