Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Špenát uložíme na dno šalátovej misy, pridáme prepolené paradajky a na kocky nakrájané avokádo. Pomaranč ošúpeme a rozdelíme ho nožom na tenké mesiačiky bez šupky, tzv. filetky. Posypeme brusnicami a podrvenými vlašskými orechmi.
Steak okoreníme a opečieme na horúcej panvici na olivovom oleji (zhruba 2 minúty z každej strany), aby bol stredne prepečený (medium). Necháme ho odležať na doske, posypeme soľou a nakrájame na tenké plátky. Pridáme k šalátu a zalejeme dresingom, ktorý sme si pripravili zmiešaním pomarančovej šťavy, oleja, medu, prípadne balsamica. Pred podávaním môžeme šalát ešte dochutiť soľou a korením.