Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Postup
Bravčovú panenku umyjeme a osušíme. Jemne osolíme a potrieme 1 – 2 lyžicami grilovacej omáčky Hellmann's Brazilian Spicy Churrasco a posypeme strúhankou (udrží omáčku lepšie na mäse). Plátky slaniny dáme vedľa seba, položíme na ne mäso a zarolujeme do tvaru valčeka. V strede rozpáleného grilu sprudka opečieme panenku (smerom k ohňu najprv stranou, kde je slanina spojená), až bude slanina chrumkavá. Potom ju zabalíme do alobalu a necháme dôjsť na strane grilu zhruba 10 – 15 minút. Rozbalíme, necháme pár minút odpočinúť a pomocou ostrého noža nakrájame na plátky, ktoré podávame s grilovacou omáčkou Hellmann's Brazilian Spicy Churrasco. Ako prílohu odporúčame opečené zemiaky s tymianom a špargľu. TIP: Slanina udrží mäso vnútri šťavnaté a pridá bravčovej panenke skvelú chrumkavú kôrku. So soľou opatrne v závislosti od druhu slaniny.