Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Cestoviny uvaríme podľa návodu tak, aby boli akurát, teda al dente. Pred koncom varenia do pohára naberieme trochu vody, v ktorej sa cestoviny varili – neskôr ju použijeme na omáčku. Špargľu zbavíme drevnatejších koncov, nakrájame ju zhruba na 5 cm dlhé kúsky a dáme ju variť do osolenej vody na približne 3 minúty. Potom pridáme mrazený hrášok a varíme spolu ďalšie 3 minúty. Hotovú zeleninu scedíme a dáme bokom. Do uvarených a precedených cestovín pridáme ricottu, trocha vody, v ktorej sa varili, a citrónovú kôru. Dobre premiešame, aby sa v omáčke obalili všetky cestoviny a pred podávaním primiešame uvarenú špargľu s hráškom. Na záver cestoviny jemne okoreníme bielym korením a posypeme tenkými hoblinkami syra.