Stredná odborná škola obchodu a služieb, Z. Kodálya 765, Galanta

Slovenské dobrôtky v podaní hotelky


Slovenská kuchyňa má čo ponúknuť aj najväčším labužníkom, to nie sú len bryndzové halušky, lokše či haruľa. Študenti SOŠO a S sa zážitkovou formou zoznámia s pestrým kulinárskym dedičstvom našich predkov. Z rôznych zdrojov zozbierajú obľúbené i netradičné recepty jedál sviatočných i každodenných, bezmäsitých i mäsitých, slaných i sladkých, ktoré môžu byť plnohodnotnou súčasťou i moderného jedálneho lístka. Pustia sa do varenia a pripravia výstavu regionálnych lahôdok spojenú s ochutnávkou. Pre s

KONTAKT PRE ŽIADATEĽOV O GRANT

Pontis Impact s.r.o., tel: 0948 157 692 (telefonické konzultácie v čase 9:00 - 14:00) spravnezaciatky@pontisimpact.sk

Kontakt pre médiá
Sleduj nás!