Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Na rozohriatej panvici s troškou olivového oleja osmažíme nadrobno nasekaný cesnak a cibuľu. Pridáme kuskus a smažíme asi 2 minúty. Prilejeme polovicu zeleninového vývaru, aby sme zaliali celý kuskus. Varíme zhruba 8 minút, kým kuskus nevstrebe vodu. Zľahka miešame a postupne pridávame uvarenú a vychladnutú červenú repu, ktorú sme predtým nakrájali na drobné kocky. Prisypeme nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať, pridáme horčicu, vínny ocot, olivový olej a ochutíme soľou a čiernym korením. Všetko dôkladne zmiešame a odložíme.
Filé očistíme, prekrojíme na dve časti, pokvapkáme polovicou citróna, posypeme troškou soli a bieleho korenia. Položíme na rozohriatu panvicu s trochou olivového oleja a z každej strany opekáme približne 8 minút.
Na tanier naservírujeme kuskus, kúsky filé, nadrobno nasekané orechy a všetko posypeme čerstvým kôprom.