Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Dajte sušienky do mixéra. Pridajte krémový syr Philadelphia a miešajte, kým sa prísady nespoja. Táto zmes by mala mať jednotnú konzistenciu. Mokrými rukami vytvarujte zmes do guľôčok o niečo menších ako vlašský orech. Dajte ich na tanier. Vložte paličku do každej guľôčky. Dajte hotové guľôčky do mrazničky na 30 minút. Medzitým rozpustite bielu čokoládu vo vodnom kúpeli. V mlieku rozpustite farbivo. Postupne pridávajte mlieko k čokoláde, vždy chvíľu počkajte a miešajte. Zmes by mala byť jednotná bez hrčiek a dostatočne tekutá na to, aby sa do nej dali ponoriť cake pops, no tiež by mala byť dostatočne hustá na to, aby z nich nestiekla. Možno nepoužijete celé mlieko, no keď potrebujete, môžete ho pridať trošku viac. Vyberte hotové cake pop guľôčky z mrazničky. Namočte ich do pripravenej polevy. Potom niektoré z nich posypte cukrovým topingom. Nechajte cake pops s polevou na tanieri a dajte ich do chladničky, kým poleva nestuhne. Za inšpirácie ďakujeme Marysii, autorke receptov. :)