Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Uvedená cena je približná a závisí od aktuálnej ponuky.
TIP: Ak chcete urobiť niečo pre svoje trávenie, pridajte do placiek aj kurkumu. Dodá jedlu príjemnú oranžovú farbu a zároveň podporí váš metabolizmus.
Zemiaky a mrkvu nastrúhame na hrubom strúhadle. Nastrúhanú zeleninu položíme na čistú utierku a zbavíme prebytočnej tekutiny.
Do misy si pripravíme múku, pretlačený cesnak, soľ a premiešame. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a nastrúhanú zeleninu.
V samostatnej miske vyšľaháme vajíčka a vlejeme ich do zmesi.
Zohrejeme panvicu, pridáme pár kvapiek oleja.
Zo zmesi vytvárame na panvici po 2 – 3 placky (podľa veľkosti panvice) a opekáme ich dozlatista z oboch strán.
Čerstvý hlávkový šalát umyjeme a rozložíme na tanier. Poukladáme naň hotové placky a podávame.