Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Chutné recepty Martina Nováka
Martinov tip
„Ja používam panko strúhanku, ktorá je chrumkavejšia.“
Rybu osolíme a obalíme v trojobale – múka, vajce a strúhanka. Potom ju pražíme dozlatista na fritovacom oleji, do ktorého ja pridávam aj trošku prepáleného masla. Vďaka nemu ryba chytí krásnu chuť a vôňu.
Majonézový šalát si pripravíme tradičným spôsobom. Zemiaky v šupke uvaríme v osolenej vode. Po vychladnutí ich ošúpeme a pretlačíme cez formu, aby sme získali pravidelné kúsky. Následne pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, ktorú sme uvarili v osolenej vode.
Pridáme aj sterilizované uhorky. Vodu z nich si môžeme odložiť na zvláčnenie a dochutenie šalátu. Nasleduje hrášok a nadrobno nakrájaná cibuľka. Všetko zmiešame s majonézou, posolíme, okoreníme.
Ja pridávam aj trochu horčice, a aby som šalát trochu odľahčil, pridávam aj biely jogurt. Hotový šalát necháme odstáť 24 hodín, aby sa všetky chute dobre prepojili.