Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Osolenú vodu privedieme do varu a špagety uvaríme „al dente“ podľa návodu na obale.
Do rozohriatej panvice pridáme nakrájanú slaninu a na jej tuku ju opekáme doružova.
Medzitým v miske zmiešame žĺtky s nastrúhaným syrom a so smotanou.
K opečenej slanine pridáme trochu vody z uvarených cestovín a špagety, premiešame a odstavíme.
Pridáme zmes žĺtkov, syra a smotany a poriadne premiešame so špagetami, čím docielime krásnu krémovú konzistenciu.
Podávame v hlbokom tanieri posypané strúhaným syrom Grana Padano a mletým čiernym korením.