Recepty Tvarohová trikolóra

Suroviny

400 g ovocného müsli (Tesco Finest s ovocím a orechmi)
500 g mascarpone (Tesco)
500 g gréckeho jogurtu
200 ml kefíru
5 PL medu (Tesco Finest)
mäta
1 šálka vlašských orechov (sekaných, podľa chuti (lieskovce, mandle,...)
Bobuľové ovocie
200 g jahôd
200 g malín
200 g čučoriedok

Popis

Na prípravu používame veľkú sklenú priesvitnú misu alebo niekoľko menších dezertných pohárikov. Jogurt zmiešame s mascarpone, kefírom a s medom.

Tretinu tejto zmesi nalejeme na dno misy.

Pridáme müsli, striedavo vrstvíme ovocie a jogurtovú zmes, ktorou zakončíme vrchnú vrstvu.

Tvarohová trikolóra

Dezert posypeme orechmi a pokvapkáme medom. Ozdobíme lístočkami mäty a servírujeme.

Vytlačiť stránku
Zdieľať recept