Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Tofu nakrájame na osem hrubších kúskov, aby sa nám pri pečení nerozpadali. Všetky ostatné suroviny zmiešame na hladkú omáčku. Pripravíme si hlbšiu misku alebo jánske sklo, na dno ktorého vylejeme polovicu tejto pripravenej omáčky. Naukladáme tofu a zalejeme druhou polovicou. Necháme marinovať, najlepšie cez noc.
Pripravené tofu pečieme v rúre na papieri na pečenie pri teplote 200 °C asi 15 – 20 minút, prípadne v alobale na grile asi 3 minúty z každej strany.
Podávame so šalátom, na sendviči alebo s pečenými zemiakmi.