Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Paradajky prudko sparíme a necháme vychladnúť.
Medzitým si ošúpeme uhorku, nakrájame na kocky, ošúpeme paradajky, nakrájame na kocky. Pridáme chlebík preliaty olivovým olejom, listy z čerstvej bazalky. Pridáme cesnak, čili, soľ a korenie.
Teraz prichádza tá najdôležitejšia časť! Všetko vložíme do veľkej misy, prikryjeme, necháme v chlade marinovať najlepšie 2 – 3 hodiny, pokojne aj cez noc. Chute sa nádherne prepoja. Môžete si ju tak pripraviť aj ráno či večer vopred.
Pred podávaním všetko rozmixujeme. Môžeme primixovať trocha ľadu.
Môžeme podávať s toastom opečeným nasucho. Ozdobíme čerstvou bazalkou.