Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Postup
Do hrnca nalejeme vodu a privedieme ju do varu. Pridáme soľ a fettuccine. Varíme, až kým sú cestoviny uvarené al dente. Maslo roztopíme na miernom ohni a opražíme na ňom cesnak. Pridáme smotanu, parmezán, tekvicu a muškátový oriešok. Varíme, kým sa omáčka neprevarí a syr neroztopí. Prilejeme vodu z cestovín (asi 1/2 hrnčeka) a varíme, až kým omáčka nie je jemná a krémová. Do omáčky pridáme uvarené cestoviny a varíme na miernom ohni asi 1 – 2 minúty, kým nie sú cestoviny rovnomerne pokryté omáčkou.
Servírovanie:
Cestoviny servírujeme na veľkom tanieri, ozdobené petržlenovou vňaťou a parmezánovými hoblinami.