Táto webová stránka už nie je optimalizovaná pre Mozilla 5.0.
Obsah webovej stránky sa nemusí zobrazovať správne alebo môžu byť obmedzené niektoré funkcie.
Najlepšie skúsenosti získate, ak použijete jeden z nasledujúcich prehliadačov:
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale. Sceďte, ale nechajte si ½ pohára vody.
Na veľkej panvici rozpáľte olej, pridajte na kocky nakrájané kuracie mäso, ochuťte soľou a čiernym korením a smažte asi 7 minút.
Na panvici s troškou olivového oleja osmažte nadrobno nasekaný cesnak. Pridajte smotanu, soľ, čierne korenie a polovicu nastrúhaného parmezánu. Varte na stredne silnom plameni asi 5 – 7 minút, kým omáčka výrazne nezhustne. Občas premiešajte. Pridajte špenát, sušené paradajky a varte na miernom plameni asi 5 minút, kým špenát nezmäkne. Na záver pridajte predtým osmažené kuracie mäso a cestoviny. Dôkladne premiešajte.
Podávajte posypané nastrúhaným parmezánom.